Sterrenbeeld Schorpioen - Eigenschappen van het sterrenbeeld (2024)

Schorpioenen zijn intens. Ze houden zich immers bezig met leven en dood—en, in het verlengde daarvan, met geboorte en seks.

Schorpioenen draaien om mysterie, om hoe die giftige angel zo snel het leven in de dood kan veranderen, en Schorpioenen kunnen zowel doordringend als scherpzinnig zijn. Schorpioen is een van de tekens die twee heersers heeft, Pluto en Mars. Daarom kan dit teken een echte strijder zijn, en zeer krachtig. Gecombineerd met hun vaste aard geven deze mensen nooit op!

Net als alle watertekens zijn Schorpioenen meer bezig met gevoelens dan met uiterlijke schijn, maar als vast teken zijn ze vaak ook resistent tegen verandering. De gave van Schorpioenen om door de façades van anderen heen te kijken, komt hen goed van pas, en ze kunnen eeuwig wachten op het juiste moment om wraak te nemen of hun slag te slaan.

Schorpioenen zijn voortdurend aan het graven onder de oppervlakte, op zoek naar wat eronder ligt. Een van hun heersers is Pluto, de onzichtbare planeet die begin en einde regeert, beide gebeurtenissen die, net als Pluto zelf, uit het zicht van de natuur plaatsvinden. De intensiteit en het doorgronden van Schorpioenen kan hen humorloos en beangstigend doen lijken, maar deze zelfde eigenschappen zorgen ook voor passie en opwinding. Je kunt het gevoel hebben dat een Schorpioen recht door je heen kijkt, maar dat kan ook een verfrissend gevoel zijn!

Eigenschappen

Schorpioenen gebruiken wat veel astrologen Schorpioenen kracht noemen om hun doelen te bereiken. Maar misschien moeten we gewoon naar die kracht zelf kijken, want Schorpioen is het krachtigste teken van de dierenriem.

In de populaire astrologie wordt deze kracht vaak seks genoemd, en ja, Schorpioenen hebben een sterk ontwikkelde seksualiteit. Soms verbergen ze dit echter zelfs voor zichzelf, in welk geval ze voortdurend op zoek zijn naar iets wat ze niet helemaal kunnen benoemen.

Soms sublimeren Schorpioenen deze energie in andere projecten, en ze zijn zich daar misschien heel bewust van. Op hun slechtst kunnen ze hun magnetisme gebruiken om anderen op fanatieke manieren te dwingen, zoals Schorpioen Charles Manson!

Op hun best zijn Schorpioenen magnetische leiders, sluw, inspirerend, meelevend en moedig. Op hun slechtst zijn ze manipulatief, wraakzuchtig of zelfs wreed. Net als de kernenergie die Pluto regeert, kunnen ze hun kracht gebruiken voor goed of kwaad, en Schorpioenen zouden er goed aan doen om hun enorme energie en macht op positieve manieren te gebruiken, zoals genezing en het leren van zelfbeheersing.

Liefde

Hoewel Schorpioenen ieders diepste gevoelens kennen, zullen ze zelden hun eigen hart blootgeven. Als ze dat wel doen, delen ze echter ook een diepte van passie die geen ander teken kan evenaren. Net als hun verwanten de spinnen, weven Schorpioenen een web van romantiek, waarbij ze partners aantrekken met hun complexiteit en magnetisme. Maar ze trekken zich ook snel terug als ze zich bedreigd voelen—en als Schorpioenen zich eenmaal hebben verborgen, kan het moeilijk zijn om ze weer te laten verschijnen. Het is ook raadzaam om een Schorpioen in de liefde niet te kwetsen; hun wraak is langdurig en heeft een scherpe angel!

Vergeet niet dat Schorpioen een waterteken is—soms emotioneel, soms humeurig, altijd traag om zich te binden, maar zeer loyaal als ze dat eenmaal doen. Andere watertekens kunnen de meest comfortabele match zijn voor de romantiek van Schorpioenen—Schorpioenen kunnen de benaderingen van andere tekens tot liefde te helder zien voor romantiek.

Aardetekens, zoals Stier, Maagd en Steenbok—gevoed door water—kunnen het goed doen met Schorpioenen. En Stier is ook de tegenpool van Schorpioen, zeer zinnelijk en genietend van genot, een interessante match voor de intensiteit van Schorpioen.

Gezondheid

Vasthoudende Schorpioenen kunnen vatbaar zijn voor urineweginfecties of constipatie, zo terughoudend zijn ze om iets naar buiten te brengen. Maar ze hebben ook het potentieel om geweldige genezers te zijn, niet alleen van zichzelf maar ook van anderen, dankzij hun sterke regeneratieve en transformerende krachten.

Gezonde Schorpioenen letten goed op hun dromen, zowel vanwege hun informatieve als hun fantasierijke kracht, en ze zouden ook moeten letten op wat ze eten en drinken: de inname van Schorpioenen kan echt een groot verschil maken in hoe ze zich voelen. Alle ontspanningstechnieken die Schorpioenen helpen oude wrok en woede los te laten, kunnen hen ook helpen zich op hun best te voelen. Maar de belangrijkste les voor de gezondheid van Schorpioenen is om los te laten—onderdrukte jaloezie, woede en wrok.

Schorpioenen moeten voldoende zink in hun dieet hebben of zinksupplementen nemen. Dit is essentieel voor de groei, ontwikkeling en werking van de voortplantingsorganen en de prostaatklier, evenals voor het algemene genezingsproces, beide belangrijk voor Schorpioenen.

Thuis

Omdat Schorpioenen macht en controle nodig hebben, kan het thuisleven vol zijn van strijd—machtsstrijd! Of het kan een plek zijn waar Schorpioenen “iedereen in het gareel houden” totdat ze trouwen en kinderen krijgen. Dan is het misschien niet zo makkelijk meer! Maar wat de kinderen of de partner ook doen, Schorpioenen zijn klaar om hen te verdedigen met hun leven en angel als dat nodig is. Loyaliteit is erg belangrijk voor hen.

Als Schorpioenen ongelukkig zijn, trekken ze zich echter terug om alleen te zijn—en hemel help je als je hen stoort! Schorpioenen hebben meestal regelmatig tijd alleen nodig en willen dat ook, om hun intense gevoelens te verwerken. Zonder tijd alleen kan het voor Schorpioenen heel moeilijk worden om hun gevoel van controle te behouden. Daarom hebben Schorpioenen thuis hun eigen schuilplaats nodig, waar niemand hen lastigvalt. Dit is niet zomaar een hoekje in een kamer, maar een hele kamer voor hen alleen—hun ruimte.

Wanneer Schorpioenen in staat zijn zichzelf te beheersen in plaats van anderen, zijn ze zeer liefdevol, loyaal en kunnen ze veel van zichzelf geven aan hun families en partners.

Werk

Schorpioenen gedijen op verandering, en een carrière die renovatie of strategie vereist, werkt zeer goed voor hen. Ze kunnen creatieve uitlaatkleppen vinden voor hun transformerende energieën, of ze kunnen werkzaam zijn in de genezende kunsten als artsen of therapeuten. Schorpioenen kunnen ook zeer succesvol zijn in vakgebieden zoals onderzoek of wetenschap—alles wat een doordringende, onderzoekende blik vereist, zal profiteren van een Schorpioenaanpak.

Schorpioenen zijn ook vaak betrokken bij het opruimen van afval of het revitaliseren van het milieu op een of andere manier. Schorpioen is betrokken bij het elimineren van gifstoffen en regeneratie, en daarom excelleren ze in deze banen.

Als het krachtigste sterrenbeeld doen Schorpioenen het ook goed in elke positie waarin ze die kracht kunnen uitoefenen, of het nu in het management, financiën of de directie is. Maar die kracht betekent ook dat elk vakgebied dat Schorpioenen kiezen, zal profiteren van hun invloed: zelfs het ogenschijnlijk onbeduidende wordt getransformeerd zodra een Schorpioen de leiding heeft.

Geld

Hier komen de vasthoudende manieren van Schorpioenen weer naar voren, en een Schorpioen en zijn geld worden niet snel gescheiden. Schorpioenen begrijpen ook de dynamiek van macht en geld, en hun conservatieve aanpak loont hier ook.

Schorpioenen zullen stilletjes geld verzamelen op de achtergrond en het vervolgens gebruiken om hun doelen te bereiken. Uiterlijke schijn betekent weinig voor Schorpioenen; voor hen draait alles om controle en transformatie, en ze zullen hun geld alleen gebruiken waar ze het nodig achten.

Sterrenbeeld Schorpioen - Eigenschappen van het sterrenbeeld (2024)
Top Articles
Eucerin’s Innovative Epigenetics Research
EWG's Food Scores just took the work out of grocery shopping for me!
Boomerang Media Group: Quality Media Solutions
Comforting Nectar Bee Swarm
My Boyfriend Has No Money And I Pay For Everything
Lost Ark Thar Rapport Unlock
Craigslist Mexico Cancun
Cosentyx® 75 mg Injektionslösung in einer Fertigspritze - PatientenInfo-Service
Call of Duty: NEXT Event Intel, How to Watch, and Tune In Rewards
Tlc Africa Deaths 2021
Uc Santa Cruz Events
Housing Intranet Unt
Find The Eagle Hunter High To The East
Epaper Pudari
House Party 2023 Showtimes Near Marcus North Shore Cinema
fort smith farm & garden - craigslist
Pac Man Deviantart
Theresa Alone Gofundme
Craigslist Free Stuff Merced Ca
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Breckie Hill Mega Link
The Old Way Showtimes Near Regency Theatres Granada Hills
Powerschool Mcvsd
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Visit the UK as a Standard Visitor
Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
Life Insurance Policies | New York Life
Fedex Walgreens Pickup Times
Springfield.craigslist
Quality Tire Denver City Texas
Babbychula
Marine Forecast Sandy Hook To Manasquan Inlet
Truckers Report Forums
4083519708
Crystal Mcbooty
Chs.mywork
Otter Bustr
Mydocbill.com/Mr
Empires And Puzzles Dark Chest
Colorado Parks And Wildlife Reissue List
Torrid Rn Number Lookup
Vindy.com Obituaries
The Attleboro Sun Chronicle Obituaries
Payrollservers.us Webclock
21 Alive Weather Team
Babykeilani
Avatar: The Way Of Water Showtimes Near Jasper 8 Theatres
15 Best Places to Visit in the Northeast During Summer
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Look Cinemas Redlands
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Where Is Darla-Jean Stanton Now
Vt Craiglist
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6350

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.